AC SHOP - VERDENS FØRENDE BYGGERE AF LED -FORLYGTER TIL LUFTKØLTE PORSCHER

Følg mig på Instagram!

Indtil for øre eller deromkring var mit online sociale engagement i Porsche -samfundet primært det tidlige 911S -registreringsforum (fremragende, med en gruppe mennesker, der var yderst vidende om de tidlige SWB- og LWB F -seriebiler) og 356 Registreringsdatabasen (jeg fungerede som teknisk redaktør der i en årrække). Jeg har været medlemmer hos begge i over 20 år og nyder dem stadig.
.
For cirka et år siden besluttede jeg at prøve Instagram. Jeg blev straks taget af det. Store billeder, selvfølgelig. Men også en masse store Porsche -folk i en meget positiv kultur. Jeg opfordrer dig til at tage et kig. Og hvis du er der, så giv mig en følge. Jeg har et stykke tid stræbt efter 1.000 følgere, og jeg tror, ​​jeg har omkring 980. Vi ses der!

Indsend en kommentar