AC SHOP - VERDENS LEDENDE BYGGERE AV LED -FREMLYS FOR LUFTKJØLT PORSCHER

Bli med meg på Instagram!

Inntil for øre eller så siden var mitt sosiale engasjement online i Porsche -samfunnet først og fremst Early 911S Registry Forum (enestående, med en gruppe mennesker som var ekstremt kunnskapsrike om de tidlige SWB- og LWB F -seriebiler) og 356 Register (jeg fungerte som teknisk redaktør der i en årrekke). Jeg har vært medlemmer på begge i over 20 år og liker det fortsatt veldig godt.
.
For omtrent et år siden bestemte jeg meg for å prøve Instagram. Jeg ble umiddelbart tatt av det. Flotte bilder, selvfølgelig. Men også mange flotte Porsche -folk i en veldig positiv kultur. Jeg oppfordrer deg til å ta en titt. Og hvis du er der, vennligst følg meg. Jeg har strebet etter 1000 følgere en stund, og jeg tror jeg har rundt 980. Vi sees der!

Legg igjen en kommentar