AC SHOP - VÄRLDENS LEDANDE BYGGARE AV LED -FRAMLÄGG FÖR LUFTKYLDA PORSCHER

Följ med mig på Instagram!

Fram till för ungefär ett år sedan var mitt sociala engagemang online i Porsche -samhället främst Early 911S Registry Forum (enastående, med en grupp människor som var mycket kunniga om de tidiga SWB- och LWB F -seriebilarna) och 356 Registry (jag fungerade som teknisk redaktör där i ett antal år). Jag har varit medlemmar på båda i över 20 år och tycker fortfarande om dem.
.
För ungefär ett år sedan bestämde jag mig för att testa Instagram. Jag blev genast upptagen av den. Bra bilder, förstås. Men också många fantastiska Porsche -människor i en mycket positiv kultur. Jag uppmuntrar dig att ta en titt. Och om du är där, vänligen följ mig. Jag har strävat efter 1000 följare ett tag och jag tror att jag har runt 980. Vi ses där!

Lämna en kommentar